Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα  επισκέφτηκε την Υπηρεσία Φάρων και συναντήθηκε με τον Διοικητή της Αρχιπλοίαρχο Π. Σταυριανάκο ΠΝ. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η από πλευράς ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ. προσφορά αριθμού αντιτύπων του βιβλίου “Ελληνικοί Πέτρινοι Φάροι” (συγγραφέας Γήσης Παπαγεωργίου, συνέκδοση ΕΛ.Ι.Ν.Ι Σ. / Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη) ώστε να χρησιμοποιηθούν για την προβολή του σημαντικού έργου της Υπηρεσίας.

Στο βιβλίο «Ελληνικοί Πέτρινοι Φάροι» καταγράφεται το σύνολο των πέτρινων επιτηρούμενων φάρων της πατρίδας μας με το ιστορικό τους ενώ όλοι οι φάροι απεικονίζονται εικαστικά από τον συγγραφέα με σχέδια, σκίτσα και ακουαρέλες καθιστώντας το βιβλίο μοναδικό. 

Το βιβλίο “Ελληνικοί Πέτρινοι Φάροι” είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω της εταιρείας ebooks.gr (κεντρικός διανομέας) η οποία αναλαμβάνει να αποστείλει το βιβλίο στο σπίτι σας με έκπτωση 10% και χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς με ένα τηλεφώνημά σας στο 2118002111 (τελική τιμή 27 Ευρώ).

Print Friendly, PDF & Email