Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

H Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί πώς το “Eλληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Ιστορίας” (ΕΛ.ΙΝ.Ι.Σ.) προστατεύει ό,τι πληροφορίες εισάγετε όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα www.elinis.gr (site).

Το ΕΛ.ΙΝ.Ι.Σ. είναι υπεύθυνο για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αν σας ζητάμε να μας παρέχετε κάποιες πληροφορίες, να είστε βέβαιοι πως θα χρησιμοποιηθούν μόνο με βάση αυτή την Πολιτική. Το ΕΛ.ΙΝ.Ι.Σ. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την παρούσα σελίδα. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά τη σελίδα αυτή ώστε να βεβαιωθείτε πως είσαστε ικανοποιημένοι με πιθανές αλλαγές.

Τι πληροφορίες συγκεντρώνουμε;

Πιθανόν να συγκεντρώσουμε τις παρακάτω πληροφορίες:

  • Πλήρες όνομα
  • Πληροφορίες επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης email

Σε τι χρησιμεύουν οι πληροφορίες που συγκεντρώνουμε;

Αναζητάμε πληροφορίες ώστε να καταλάβουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε μια καλύτερη υπηρεσία, συγκεκριμένα για τους παρακάτω λόγους:

  • Εσωτερική αρχειοθέτηση του ΕΛ.ΙΝ.Ι.Σ.
  • Πιθανόν να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να καλυτερεύσουμε τις υπηρεσίες μας
  • Πιθανόν να χρησιμοποιήσουμε τακτικά τις πληροφορίες (την διεύθυνση email σας), ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για λόγους έρευνας αγοράς. Ό,τι πληροφορία μας παραχωρείτε χρησιμοποιείται για να αναπροσαρμοστεί το site, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες

Το site εμπεριέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους ενδιαφέροντος. Ωστόσο, αφού χρησιμοποιείτε τις άλλες ιστοσελίδες και έχετε πλέον εγκαταλείψει το site, να γνωρίζετε πως δεν έχουμε κανέναν έλεγχο ως προς τον άλλον δικτυακό τόπο. Για τον λόγο αυτό, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία προσωπικών δεδομένων που θα εισάγετε σε άλλες ιστοσελίδες, ούτε προστατεύονται άλλοι δικτυακοί τόποι με βάση αυτόή την Πολιτική.

Print Friendly, PDF & Email