Η ΑΡΤΕΟΝ Εκδοτική, με την επιστημονική υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας, παρουσιάζει την νέα της έκδοση με τίτλο “Τα Αρμαμέντα της Ελευθερίας”.  Η ΑΡΤΕΟΝ Εκδοτική, σταθερά προσανατολισμένη στην ανάδειξη της ιστορικής ναυτικής κληρονομιάς, προσφέρει με αυτή την έκδοση μια ουσιαστική προσέγγιση της δύναμης του ελληνικού στόλου, την εξέλιξη της ναυπηγικής τέχνης, καθώς και την τυπολογία των καραβιών που έλαβαν μέρος στον Αγώνα του 1821, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα άγνωστες πτυχές για τα κατορθώματα των πλοιοκτητών και των θρυλικών ναυμάχων. Με αφορμή τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα μοναδικό ταξίδι, κυριολεκτικά και μεταφορικά, στο κλίμα, την ένταση, και το μεγαλείο του ναυτικού Αγώνα. Για το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Ιστορίας η συνεργασία αυτή με την ΑΡΤΕΟΝ Εκδοτική αποτελεί την απαρχή κοινών δράσεων για ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη θεματική του βιβλίου, οι οποίες θα εξελιχθούν στη διάρκεια του ερχόμενου επετειακού έτους.

Παραγγελίες της έκδοσης από την εκδοτική μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά στο 213 0325870 με ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και έκπτωση 10% ή από τον ιστότοπό της ΑΡΤΕΟΝ Εκδοτική: https://www.e-arteon.gr/ με ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αντικαταβολής και έκπτωση 10%

Τα Αρμαμέντα της Ελευθερίας

  • Υπότιτλος:1821-1829 / Ένα ταξίδι στον κόσμο των καραβιών της Ελληνικής Επανάστασης και η συμβολή τους στον Αγώνα της Ανεξαρτησίας!
  • Συγγραφέας:Συλλογικό έργο (Ε. Ζέη, Ε. Γρυπιώτης, Ε.Λούζης, Δ. Λισμάνης, Λ. Γουργουρίνης, Δ. Μπαλόπουλος)
  • Επιμέλεια έκδοσης:Άρης Τσικοντούρης
  • Εικονογράφηση:«Αρτέον»
  • ISBN:978-618-5517-00-7
  • Σελίδες:88
  • Διάσταση:28 x 24 εκ. (σκληρό εξώφυλλο)
  • Ημ/νία έκδοσης:10/10/2020
Εικονογραφημένη Μελέτη. Περιέχει 88 εικονογραφημένες σελίδες, 26 αποτυπώσεις καραβιών και 11 αποτυπώσεις ναυτικών σκηνών!
Προλογίζει η Δήμητρα Κουκίου – Iστορικός / ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 

Χαιρετισμός από τον Αντιναύαρχο ΠΝ (ε.α.) Κωνσταντίνο Μαζαρακάκη – Αινιάν, Πρόεδρο του ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ.

Σύμβουλοι Ιστορικών Θεμάτων: Ελευθερία Ζέη, Εμμανουήλ Λούζης, Λεωνίδας Γουργουρίνης
Σύμβουλοι Ναυτικών Ιστορικών Θεμάτων: Δημήτρης Λισμάνης, Δημήτρης Μπαλόπουλος
Σύμβουλος Ναυπηγικών Θεμάτων και Ναυτικής Παράδοσης: Ευάγγελος Γρυπιώτης

Αρχική τιμή:
€28,00
Τελική τιμή:
€25,00
(με ΦΠΑ 6%)
Print Friendly, PDF & Email