Με τις ευχές μας για καλές διακοπές, με όμορφες στιγμές και υγεία, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι το ΕΛΙΝΙΣ θα είναι συνεχώς στη διάθεσή σας μέσω διαδικτύου για να σας κρατήσει παρέα με εκατοντάδες ενδιαφέροντα ιστορικά άρθρα, το ηλεκτρονικό περιοδικό μας και το podcast μας, που θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Επίσης σας προτείνουμε να δείτε και τα video μας στο κανάλι μας στο youtube.

Για εκείνους που προτιμούν τα βιβλία έχουμε να προτείνουμε τις 2 εκδόσεις μας, “Ελληνικοί Πέτρινοι Φάροι” και “Διαβαίνοντας τις ατραπούς του θρύλου”.

Τα βιβλία είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω της εταιρείας ebooks.gr (κεντρικός διανομέας) η οποία αναλαμβάνει να αποστείλει το βιβλίο στο σπίτι σας εντός 48 ωρών, με έκπτωση 10% και χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς, με ένα τηλεφώνημά σας στο 2118002111 (τελική τιμή 27 Ευρώ έκαστο).

Και βέβαια αδιάλειπτα θα συνεχίσει όλο το καλοκαίρι η λειτουργία του facebook και του twitter μας καθώς και του εβδομαδιαίου ενημερωτικού δελτίου μας (newsletter) στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας μας.

Να περάσετε όλες και όλοι υπέροχα και όταν επιστρέψετε θα σας έχουμε ετοιμάσει ένα νέο ενδιαφέρον πρόγραμμα εκδηλώσεων στις οποίες ελπίζουμε να μπορούμε να τα πούμε και από κοντά!

 

 

Print Friendly, PDF & Email