Στίς 17-2-2019 έλαβαν χώρα στην Αίθουσα “Ρήγας Φεραίος” του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών οι πρώτες αρχαιρεσίες του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας. Η προσέλευση των μελών ήταν πολύ μεγάλη, σημάδι ότι η νέα αυτή προσπάθεια ξεκινά δυνατά και με μεγάλες προσδοκίες. Στο πλαίσιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε απολογισμός έργου από την απερχόμενη Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, η οποία είχε αναλάβει το έργο της νομικής υλοποίησης της ίδρυσης του ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ., καθώς και τα απαραίτητα πρώτα βήματα της δημοσιοποίησης της προσπάθειας.

Η ψηφοφορία ανέδειξε τα 7 Τακτικά και 3 Αναπληρωματικά Μέλη του ΔΣ. Συμφωνα με το καταστατικό, τα 7 Τακτικά Μέλη θα συνέλθουν την Τετάρτη 20-2-2019 προκειμένου να αναδείξουν με εσωτερική ψηφοφορία τους Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γενικό Γραμματέα και Ταμία.

Τακτικά Μέλη (με αλφαβητική σειρά): Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου,
Αριστείδης Καθρέπτας, Λειβαδάς Γεράσιμος, Μαζαράκης Αινιάν Κωνσταντίνος, Μαραγκουδάκης Γεώργιος, Δημητριος Μπαλόπουλος, , Τσιαντούλας Λεωνίδας.

Αναπληρωματικά Μέλη: 1ος αναπληρωματικός Κόντες Θεόδωρος, ισοψηφίσαντες στη 2η και 3η θέση Καπετανάκης Παναγιώτης και Τσουτσάνης Γεώργιος

Επιπρόσθετα, εξελέγη η Ελεγκτική Επιτροπή ως ακολούθως:

Κυριακίδης Κλεάνθης, Καραμαλούδη Φωτεινή, Μεταξάς Ηλίας

Print Friendly, PDF & Email