Στις 7 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο χώρο των γραφείων του ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ. (κτίριο Impact Hub) η Τακτική Ετήσια Γενική  Συνέλευση.

Τα Μέλη ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες και τον οικονομικό απολογισμό του 2023 αλλά και για τον προγραμματισμό και προϋπολογισμό του 2024. Τέλος, εγκρίθηκε ο εκπονηθείς Κανονισμός Εσωτερικής Λειτουργίας του Ινστιτούτου, ο οποίος θα αποτελεί πλέον τον οδηγό για τη λειτουργία του εκάστοτε ΔΣ.

Το 2023 ήταν μια πλούσια σε δραστηριότητες χρονιά στην οποία το Ινστιτούτο προχώρησε σε ενέργειες με μεγάλο “πολιτιστικό αποτύπωμα”, όπως η δημιουργία της νέας σελίδας navalhistory.gr, η παροχή επιστημονικών/ερευνητικών υπηρεσιών στο πλαίσιο ΕΣΠΑ, η δημιουργία μόνιμης έκθεσης στο ιστορικό Θ/Κ Αβέρωφ και άλλα πολλά. Για το 2024 προγραμματίζουμε επίσης μια σειρά σημαντικών και πρωτότυπων δράσεων για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε εγκαίρως.

Ευχαριστούμε τα μέλη που προσήλθαν στη Γενική Συνέλευση  και ευχόμαστε να συναντηθούμε σύντομα όλοι στην επόμενη εκδήλωση του Ινστιτούτου μας.

Print Friendly, PDF & Email