Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο 79 ετών από τη βύθιση του θρυλικού υποβρυχίου Κατσώνης (14 Σεπτεμβρίου 1943), το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Ιστορίας σας προτείνει το βιβλίο του Δημήτρη Γκαλών “Διαβαίνοντας τις ατραπούς του θρύλου”. Ένα βιβλίο αναφοράς, στο οποίο θα βρείτε τα πάντα σχετικά με το θρυλικό υποβρύχιο Κατσωνης (Υ1).

Ο συγγραφέας του, Δημήτρης Γκαλών, δεινός ιστορικός ερευνητής, πραγματοποίησε ένα τεράστιο έργο συλλογής και αξιολόγησης πρωτογενών πηγών, όχι μόνο από τα ιστορικά αρχεία των Συμμάχων αλλά και από εκείνα της αντίπαλης πλευράς. Ως αποτέλεσμα έχουμε μια πληρέστατη μελέτη, συνοδευόμενη από συναρπαστικό και σπάνιο φωτογραφικό υλικό, που καθηλώνει τον αναγνώστη. Πρόκειται για ένα απολαυστικό βιβλίο 464 σελίδων μεγάλου μεγέθους (20Χ30 cm), που θα ενθουσιάσει τους φίλους της Ελληνικής Ναυτικής Ιστορίας.

Το βιβλίο βραβεύτηκε το 2021 από την Ακαδημία Αθηνών και είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω της εταιρείας ebooks.gr (κεντρικός διανομέας) η οποία αναλαμβάνει να αποστείλει το βιβλίο στο σπίτι σας με έκπτωση και χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς με ένα τηλεφώνημά σας στο 2118002111 (τελική τιμή 21 Ευρώ).

Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο εδώ

Δείτε την διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου:

 

Δείτε την παρουσίαση του βιβλίου ενώπιον κοινού:

Print Friendly, PDF & Email